Syysflunssa on jyrännyt tämän kutojan sohvan nurkkaan. Kädet liikkuvat lähinnä nenäliina paketin ja särkylääkkeiden suuntaan. Puikot ja kaikki ihanat keskeneräiset käsityöt saavat rauhassa lojua kirjahyllyn päällä.

Citymarketissa on plussa-kortilla - 20% kaikki nalle-langat. Tein miehelle tekstiviestitilauksen ja kommentti oli, että hän ei niitä osaa ostaa. Vaan osasi kuitenkin.  Kassa-neitiä oli kovasti hymyilyttänyt miehen lanka-ostokset Hymy Mitään kerä-erä numeroita en aio edes katsoa, pienet sävy/väri erot sallitaan. Ajatus on tärkein.

1288331270_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huopatossujen kaikki palat ovat valmiit ja toisen pohjakin on yhteenliitetty. Hirveä homma ! Olen juuri tässä muistanut miksi en pitänyt peruskoulussa yhtään palatossujen tekemisestä. Niin ja näissä kävi vielä niin, että lanka loppui kesken. Tällä hetkellä yksi pala on sitten päättelemättä ja tehty kahdesti eri väristä sekä tietty selkeästi pienempi kuin muut... Olen vähän suunnitellut, että jos liitän sen tossun nilkkapalaseksi niin on sitten muotopuoli, vaan olkoon, kuka piru tässä maailmassa mitenkään täydellinen on Cool

Kutomisiin

ps. ja nyt vasta selvisi lankojen todellinen hinta...on se vaan aika kiltti mieheksi Kieli ulkona