Aamulla ehdin päättelemään miesten sukat kokoa 43. Novitan siniruskeaa raita-lankaa kului 120grammaa ja jäljelle jäi 16 grammaa. Ehkä siitä loppunöttösestä jotain kivaa joskus keksii =) Kameran akku on latauksessa, joten ei kuvia tällä kertaa.

Sukat ovat UWA työ numero 10. Tällä hetkellä olen saanut valmiiksi 6/12 UWA-työtä. Kerrankin olen onnistunut valitsemaan sopivan kokoisia töitä tähän tempaukseen. Näin hitaan kutojan on ihan turha yrittää tehdä 12 villapaitaa tai edes yhtä...Villasukka/lapas-linjalla tulee valmista ja hyvä mieli Hymy

Tammikuu on perinteisesti hyvien lupausten kulta-aikaa ja minäkin ilmoittauduin useampaan Novitan Neulomon käsityötempaukseen. 12-sukkaparia vuodessa, valmiina on jo 4 paria varpaanlämmittimiä.

Ilmoittauduin myös tuhoa UFO kuukaudessa tempaukseen. Tammikuussa tuli purettua syksyllä 2010 aloitettu pitsiliina, jota oli virkattu pari kierrosta langanostopäivänä ja sen jälkeen pakattu kauniisti pussiin. Purin punaisella virkkauslangalla aloitetun työn ja mietin, että mihin langat käytän. Tammikuussa purin myös viime kesän KYJY-tempauksen ensimmäisen aloituksen eli lapsen villapuseron. Valmiina oli kolme raitaa takakappaleessa ja puseron saaja oli jo kasvanut seuraavaan kokoon. Eli nyt seuraavaa käyttötarkoitusta odottaa useampikin Miami-kerä.

Kuulun myös Neulomon leikkimieliseen lankavaraston supisteluketjuun. Tässä kuussa olen omin pienin käsin kutonut 526 grammaa lankaa sekä lahjoittanut lankaa pois 1500 grammaa ja ostanut kevään uutuuksia vain 650 grammaa eli toistaiseksi ollaan miinuksilla. Tässä kuussa olen tehnyt viidet pienet lapaset, neljät sukat sekä yhden kaulurin Hymy Eli ei yhtään huonompi lankasaldo näin tammikuussa.

Kiitos kaikille kommenteista Hymy Kutomisiin Hymy