Tällä viikolla sitä olisi sitten luvassa tonttujen touhua. Lahjojen paketointia, postipakettien lähetystä ja viimeisten joulukorttiosoitteiden kirjoittamista. Kaikki lahjat on jo ostettu ja tämän joulun kuormaan ehtivät villasukat kudottu. Ehkäpä ehtisin jonkun kuvan ottaa sukista ennen pussitusta. Pakkaan jostain ihmeen syystä (laiska mikä laiska) kaikki villasukat paperipusseihin.

Harmi vain kun Tiimarista ei löytynyt isoja ruskeita, värjäämättömiä paperipusseja. Pieniä toki löytyi, vaan niihin eivät miesten sukat mahdu. Täytyi sitten ostaa valmiiksi värjättyjä paperipusseja, joihin isommatkin sukat menevät.

Tänä vuonna olen ostanut useammallekin naisihmiselle lankaisen lahjan. Kaikilla tuntuu olevan jo kaikkea mahdollista tavaraa ja näin muuttoa miettiessä tuntuu, ettei haluaisi toistenkaan koteja täyttää hyvää tarkoittavilla, mutta turhilla tavaroilla. Nimimerkillä omistin aikoinani noin 37 parittoman kahvikupin kauniin kotivaraston. Kaikkien takana oli kaunis ajatus, mutta kun on jo ne suosikkimukit mitä käyttää niin muut menivät vain kaapin täytteenä. Onneksi kuppikokoelma sai aikanaan uuden paremman kodin, jossa niitä kaikkia käytetään tasapuolisesti.

Hetken ajan ehtii vielä puikkoja heiluttaa ennen iltatoimia. Jos sitä jotain vielä ehtisi saada tällekin kuulle valmiiksi.

Kutomisiin